۲۹ شهریور ۱۳۹۳، ۱۴:۲۲

خدایی سوری:

مشکل تامین هزینه های درمانی ایثارگران از سوی متولیان امر سریعتر رفع شود

مشکل تامین هزینه های درمانی ایثارگران از سوی متولیان امر سریعتر رفع شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع نمایندگان استان لرستان خواستار تسریع در رفع مشکل تامین هزینه های درمانی ایثارگران از سوی متولیان امر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله خدایی سوری پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان لرستان اظهار داشت: یکی از ظلم هایی که به ایثارگران شده این است که بعد از گذشت 35 سال هنوز تکلیف آنها در زمینه بحث هزینه های درمانی و رفع دیگر مشکلات مشخص نشده است.

وی با بیان اینکه پیش از این مجلس تصویب کرده بود که هزینه های درمانی ایثارگران از محل اعتبارات دستگاههای اجرایی تامین و پرداخت شود افزود: مجدد مقرر شد که این رقم به صورت یکجا به حساب بنیاد شهید واریز شود.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کم کاری دستگاهها در این رابطه ادامه داد: متاسفانه به دلیل اینکه دستگاهها پرداخت این هزینه ها را متقبل نمی شدند نسبت به واگذاری کار به بنیاد شهید اقدام شد.

خدایی سوری با بیان اینکه تاکنون بنیاد شهید نیز به دلیل در اختیار نداشتن اعتبارات نمی توانست هزینه ها را پرداخت کند افزود: بسیاری از جانباران و رزمندگان دوران دفاع مقدس برای تکمیل درمان خود نیازمند این رقم هستند.

وی با بیان اینکه کل رقم در نظر گرفته شده برای هزینه های درمانی ایثارگران به حساب بنیاد شهید واریز می شود یادآور شد: امیدواریم به زودی مشکلات موجود در این زمینه رفع شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان لرستان با بیان اینکه امیدواریم در آینده از وقوع چنین مشکلات مشابه جلوگیری شود تصریح کرد: متاسفانه در حالیکه شش ماه از سالجاری گذشته است ایثارگران برای تامین هزینه های درمان خود بین دستگاهها و بنیاد شهید سرگردان هستند که دستگاهها باید برای رفع مشکلات در این زمینه پیگیری لازم را انجام دهند.

در طرح ناحیه ای خرم آباد تقسیمات جدید مورد توجه قرار نگرفته است

فرماندار خرم آباد نیز در این جلسه در سخنانی با اشاره به تدوین طرح ناحیه ای خرم آباد اظهار داشت: در این طرح خرم آباد در قالب چهار منظومه با 11 مرکز مجموعه دیده شده است.

حبیب اله خجسته پور ادامه داد: این در حالیست که انتظار می رود بر اساس تقسیمات کشوری از دهستانها به عنوان مرکز مجموعه استفاده شود که خرم آباد دارای 17 دهستان است.

وی با بیان اینکه در این طرح تقسیمات جدید خرم آباد مورد توجه قرار نگرفته است ادامه داد: در حالی ماسور به عنوان مرکز یک منظومه به حساب آمده است که این منطقه به شهر خرم آباد الحاق شده و نمی تواند به عنوان مرکز در نظر گرفته شود.

فرماندار خرم آباد همچنین با اشاره به مشکلات چند روستای خرم آباد در این طرح افزود: آینده روستاهای پشته جزایری و چراغ خندق را به مانند وضعیت کنونی ماسور پیش بینی می کنیم که متاسفانه وضعیت آنها در طرح مشخص نشده است.

خجسته پور همچنین با اشاره به استفاده از لفظ مدرسه راهنمایی در طرح تهیه شده افزود: در نظام آموزشی جدید چنین عنوانی دیگر وجود ندارد که این امر نشان می دهد به برخی موارد در طرح ناحیه ای خرم آباد کم توجهی شده است.

90 درصد جمعیت شهرستان دوره چگنی روستایی است

فرماندار شهرستان دوره چگنی نیز در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه این شهرستان دارای سه بخش مرکزی سراب دوره، شاهیوند و ویسیان است افزود: این در حالیست که در طرح ناحیه ای خرم آباد شهرستان دوره چگنی در قالب دو منظومه آورده شده است.

درمنان با بیان اینکه این طرح مبنای تقسیمات کشوری قبل از سال 86 تدوین شده است افزود: برای در نظر گرفتن منظومه ها 20 تا 40 هزار نفر جمعیت ملاک عمل بوده است.

وی با بیان اینکه 90 درصد جمعیت شهرستان دوره چگنی روستایی است افزود: این در حالیست که فاصله دورترین روستا تا مرکز بخش سراب دوره 70 کیلومتر است که این امر ضرورت تبدیل این شهرستان به سه منظومه را روشن می کند.

درمنان با بیان اینکه این مشکل در جلسه 13 آذرماه سال 91 نیز مورد اشاره و رفع آن مورد تصویب قرار گرفته است ادامه داد: با این حال هیچ گونه اصلاحاتی در این زمینه در طرح ناحیه ای خرم آباد انجام نشده است.

فرماندار شهرستان دوره چگنی ادامه داد: با توجه به گستردگی این شهرستان ارائه خدمات از یک بخش به بخش همجوار مشکل است که انتظار داریم این مشکل در طرح ناحیه ای خرم آباد اصلاح شود.

ضرورت توجه به مطالعات خاک شناسی در تدوین طرح های جامع و تفصیلی

مهرداد فتحی بیرانوند مدیر کل حفاظت محیط زیست استان لرستان نیز در سخنانی با بیان اینکه باید مجلد مربوط به مطالعات طرح های ناحیه ای در اختیار دستگاهها قرار گیرد افزود: به نظر می رسد این موضوع مورد غفلت قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مشاورین طرح ها که در زمینه شناسایی اراضی و تغییر کاربریها ورود پیدا می کنند باید به مناطق تحت مدیریت محیط زیست توجه داشته باشند یادآور شد: مناطق حفاظت شده استان غیرقابل واگذاری است.

فتحی بیرانوند همچنین خواستار لحاظ کردن مطالعات خاک شناسی در تدوین طرح های مختلف جامع، تفصیلی و ناحیه ای استان شد و بیان داشت: اراضی مرغوب در این طرح ها باید مورد توجه قرار گیرند که با تغییر کاربری آنها این سرمایه ها از دست نروند.

وی با بیان اینکه مطالعات خاک شناسی استان موجود است ادامه داد: این مطالعات در کمیسیون های تخصصی باید با حضور کارشناسان مورد استناد قرار گیرد.

بنابر این گزارش با توجه به مشکلات مطرح شده در مورد طرح ناحیه ای خرم آباد مقرر شد اصلاحات لازم در زمینه اعمال تقسیمات استانی در این طرح صورت گیرد.

کد خبر 2373652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha